Arg och ledsen men varför...

I dag är jag så förbannad. Skitarg, ilsk, kokande och ledsen...
Det började i går kväll, jag var iväg på roligheter (det skulle vara roligt i vart fall) men det blev det inte. Jag blev ledsen och besviken, på småsaker, men det räckte uppenbarligen. Jag började nästan gråta och blev så irriterad över strunt som egentligen inte spelade någon större roll, men det blev vitkigt just då.
 
Och sedan, på väg hem igen, blev jag så heligt arg. Så förbannad. Min kväll, som skulle bli kul och som jag sett fram emot blev bara låg. Det var egentligen ingen annars fel än mitt egna, och det att vissa dagar bara blir sådana. I vilket fall, så förstörde det. Säkert låg det massor med andra saker bakom. Saker jag tryckt undan, inte orkat tänka på, inte velat ta tag i. Saker jag är lite orolig och rädd för. Och saker jag vill få avslut på och komma framåt med. 
 
Och så var det den här lilla händelsen som satte igång allt. Det trista är att det var en sak som jag tycker väldigt mycket om att göra, och nu fick det lite grus i maskineriet pga det här. Nu känner jag ingen glädje över nästa tillfälle eller längtan. Så ledsen för det. Så arg över att jag själv förstörde kvällen med mitt humör och inte bara tog tag i det. Så ledsen över att något jag sett fram emot bara blev tårar. 
 
Så arg över något jag själv fortfarande inte förstår. 

Kommentera här: