Vad vill han egentligen?

Jag förstår inte!
Vad vill han egentligen? Att jag ska fixa detta? Att det bara ligger på mig att ordna upp den här röran? För att det var jag som var otrogen?
 
Jag ser så många fler dimensioner av vårt äktenskap nu. Jag ser skav sedan långt innan jag gjorde fel. Jag ser saker vi borde att sett tidigare. Saker vi borde ha vågat ta i för länge sedan. Och jag hoppas verkligen att det inte bara är saker jag ser för att jag vill "ursäkta" mitt beteende - det kan skrämma mig!

Ska vi skiljas?

Jag tror jag vet vad jag vill. Eller?
 
Han vill inte. Eller? Hela hans beteende säger nej, jag vill inte ha dig. Hela hans sätt att prata och vara säger samma sak. samtisigt, han vill inte att vi lämnar in pappren. Efter sommaren kanske...
 
Han hotar med att mitt liv kommer bli ett helvete om jag gör det mot honom. Han ska minnsann visa vem det är som skapat det här (jag då, med min otrohet - för det är det enda som räknas). Jag bli rbara mer och mer motvillig till ett äktenskap med honom.
 
Jag vill så mycket mer. Jag vill ha så mycket mer och annat. Jag förstår inte hur vi ska kunna reda ut den här härvan när vi inte kan prata. ska jag bara krypa för honom? Jag kan inte det.

Kan inte sova...

Under de senaste sju månaderna ha jag inte kunnat sova ordentligt knappt någon natt. jag vaknar av drömmar. Av känslor. Av att jag svettas. Eller fryser. Av ljud. Av att jag är kissnödig. Att hjärtsnörp...
 
När kommer jag sova gott igen? Kommer jag att dela säng med någon någonsin igen?